|
|
Právě je 21 úno 2019, 20:36
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Mick
Člen fanclubu
|
 Re: Nové forum
To přidání odkazu můžu udělat (zítra to tam dám - způsob úpravy této nové verze si ještě pamatuju, doufám). Času mám spoustu ačkoli se "musím" věnovat spoustě věcí, ale lenost je hrozná věc.
_________________ Veritas vos liberabit Pravda je relativní. Jde o to kdo jí říká.
|
29 čer 2008, 02:04 |
|
 |
Whill
Člen fanclubu
Registrován: 16 pro 2006, 02:46 Příspěvky: 658 Bydliště: Ostrava
|
OK, to by bylo fajn, ještě by bylo fajn přeložit na web zpětně pár článků ke svatbě a k mimču ať tam něco je  ..ale nechci tě úkolovat  ... měl jsem to v plánu ale já se bohužel právě stíhám sotva sem tam vyspat... a než se teď na čas vytratím mi možná vyjde ještě nějaká aktualizace fotek (zatím jsou ale jen nové z časopisu, jinak prostě nic - okurková sezóna) ...ale přeložit už nejspíš nic nestihnu... slavoK17: Vidíš, co jsi způsobil?  ...dokonce už 4. nový příspěvek v tomhle threadu 
|
29 čer 2008, 02:13 |
|
 |
Lukáš Rapouch
Člen fanclubu
Registrován: 26 črc 2006, 09:51 Příspěvky: 306 Bydliště: Brno - Černovice
|
slavoK17 píše: je tu vsak jeden probleem, odkedy som sa registroval ,nikto na tomto fore nebol som tu sam???  Jo, no Mick to řekl velmi dobře. Ani mně není příjemné, že je tady v poslední době tak mrtvo, jenže raději než psat o ničem nepíšu vůbec. Snad se brzo objeví něco nového, aby jsme mohli zase plkat :-)
_________________ Improve a mechanical device and you may double productivity. But improve man...and you gain a thousand fold. - Khan Noonien Singh
|
29 čer 2008, 08:24 |
|
 |
Mick
Člen fanclubu
|
Tak jsem ten odkaz vyřešil pomocí banneru, který mi přijde mnohem lepší než obyčejný textový odkaz. A je taky nepřéhlednutelný.
A co se těch článků týká, tak snad se trošku překonám a něco tam hodím. Porozhlédnu se po něčem zajímavém.
_________________ Veritas vos liberabit Pravda je relativní. Jde o to kdo jí říká.
|
29 čer 2008, 11:22 |
|
 |
Whill
Člen fanclubu
|
Mno, já ti nevím  ...možná to nejde přehlédnout ale je to dost mimo po designové stránce  ...já bych tam normálně vrazil nalevo od těch odkazů (jak je FAQ, Hledat, ap...) text Jessica-Alba.name, který by mohl být třeba tučně a červeně ... jako já nevím, ale teď to fakt vypadá docela podivně.
|
29 čer 2008, 13:53 |
|
 |
Mick
Člen fanclubu
|
Něco jako je tohle? Původně mě to taky napadlo, ale banner mi přišel více vypovídající. Ale mě je to jedno. Oboje splňuje svou funkci a špatně to taky nevypadá.
|
29 čer 2008, 15:40 |
|
 |
Whill
Člen fanclubu
|
Jo, super, to je přesně ono  ...já bych to sice dal možná spíše nalevo ale nevím ...to už je docela jedno, nech to raději teď tak bo nevím jak to bude vypadat  ... pokud jde o ten banner, tak ten by musel sedět do vzhledu fóra - vůbec to neladilo. ..navíc to zabírá zbytečně místa. Myslel jsem to přesně tak jak je to teď - prostě aby jen byla nějaká provázanost, zjednoduší to i pohyb tady... nemusí to hned praštit do očí. Takže fajn 
|
29 čer 2008, 17:00 |
|
 |
slavoK17
Člen fanclubu
|
Whille teraz si ma naozaj potesil, na toto forum som narazil uplnou nahodou, ked som hladal nejake linky na stiahnutie filmu Meet Bill a vobec som netusil ze existuje okrem fora aj web,tak dik vidim ze v nedelu na tomto fore je asi najzivsie,tak budem chodit castejsie v nedelu 
|
29 čer 2008, 21:23 |
|
 |
Whill
Člen fanclubu
|
Tak buď si jistý, že neděle s návštěvností nemá společného vůbec nic, naozaj  ...prostě sem choď a když budeš mít co.. napiš, někdy se i někdo chytne Tak s tím, že nevíš o webu jsem teda tušil správně ...no aspoň už tady Mick dal ten odkaz, takže je to hned jasnější  ...na webu jsou hodně často aktualizované hlavně fotky (s narozením Jessičina dítěte jich ale teď za červen moc není a + teď bude aktualizační výpadek přes léto, ptž nebudu u netu ...ale pak to zase napravím  ), dále jsou na webu články a další věci no a tady nějaká ta videa a jak vidíš, když se zadaří tak se tu i diskutuje 
|
29 čer 2008, 21:55 |
|
|