|
|
Právě je 10 dub 2021, 22:12
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Mick
Člen fanclubu
|
 Poznali byste jí?
Teď jsem se díval na IMDB.com a někdo tam nadhodil stejné téma. Poznali byste jí na téhle fotce?Když jsem nedávno četl nějaký článek, který byl o Jessice, tak jsem se díval na podobnou fotku a říkal jsem si, co tam dělá ta Číňanka a kde je Jessica. Vůbec jsem jí nepoznal.
_________________ Veritas vos liberabit Pravda je relativní. Jde o to kdo jí říká.
|
18 zář 2008, 14:00 |
|
 |
Whill
Člen fanclubu
Registrován: 16 pro 2006, 02:46 Příspěvky: 658 Bydliště: Ostrava
|
 Re: Poznali byste jí?
Tohle není ještě na webu, brzo bude  ... ale tahle fotka není zas tak mimo podle mě, osobně bych ji poznal bez problémů, horší je to tady ...to je starší fotka, ale utkvělo mi to v paměti, protože jsem ji tady fakt na první pohled nepoznal.
|
18 zář 2008, 14:12 |
|
 |
Mick
Člen fanclubu
|
Tak potkat jí v těmi mušími brýlemi a s tím účesem, tak jí nepoznám ani omylem. Jinak na té fotce se dá jakžtakž rozeznat, ale když nevíš, že to je ona, tak už máš problém. Ale jsou i jiné fotky, kde je trošku odvrácená, tady se dívá přímo, takže je rozeznatelná, ale na ostatních vypadá jako Asiatka. Navíc ty fotky jsou dost komentované, protože ta první z prava si asi zapomněla vzít kalhotky (a taky jí selhali ty její šaty), takže toho je samozřejmě plný web. Uvidíš sám.
_________________ Veritas vos liberabit Pravda je relativní. Jde o to kdo jí říká.
|
18 zář 2008, 15:15 |
|
 |
Whill
Člen fanclubu
Registrován: 16 pro 2006, 02:46 Příspěvky: 658 Bydliště: Ostrava
|
Tak zrovna na těchhle fotkách ji fakt poznám i kdybych nevěděl, že je to ona. Vidím tam prostě ty jasné rysy. Jinak to, že vypadá jak asiatka apod. .. když tě napatlají tunou makeupu, tak můžeš vypadat i jak Mr. Bean ...však na spoustě fotek z těch různých akcí vypadá Jess všelijak podle toho jak ji nalíčí a u fotek z photoshootů je to pak i o tom, kolik fantazie má "mistr s Photoshopem". Jinak jestli si tam někdo zapomněl kalhotky... no já nevím.. fakt "zapomněla"?  ...i když co mám já co vykládat, když jsem kdysi dávno ještě na základce vylezl ven v pyžamu 
|
18 zář 2008, 16:11 |
|
 |
Mick
Člen fanclubu
|
Tohle je ta fotka, o které jsem mluvil. Když jsem jí viděl, tak jsem hledal Jessicu a prostě tam nebyla. Až když jsem se pořádně zadíval, tak jsem jí rozpoznal. Prostě to její "pyžamo" a asijský vzhled, to jí úplně změnilo. A ona je otázka, jestli si ty "herečky" opravdu jenom "zapomínají" ty své kalhotky. Kdo ví, třeba chtěla získat nějakou roli? A nebo více pozornosti médií.
|
18 zář 2008, 16:47 |
|
 |
slavoK17
Člen fanclubu
|
Whill píše: Tohle není ještě na webu, brzo bude  ... ale tahle fotka není zas tak mimo podle mě, osobně bych ji poznal bez problémů, horší je to tady ...to je starší fotka, ale utkvělo mi to v paměti, protože jsem ji tady fakt na první pohled nepoznal. tak na tejto fotke mala este asi face z filmu Honey...ale spoznal by som ju 
|
20 zář 2008, 13:38 |
|
 |
slavoK17
Člen fanclubu
|
Mick píše: Tohle je ta fotka, o které jsem mluvil. Když jsem jí viděl, tak jsem hledal Jessicu a prostě tam nebyla. Až když jsem se pořádně zadíval, tak jsem jí rozpoznal. Prostě to její "pyžamo" a asijský vzhled, to jí úplně změnilo. A ona je otázka, jestli si ty "herečky" opravdu jenom "zapomínají" ty své kalhotky. Kdo ví, třeba chtěla získat nějakou roli? A nebo více pozornosti médií. Ale ani na tej fotke nevyzera zle...no tu by om ju nespoznal asi skor ako v prvom pripade,najme ten zaber z boku
|
20 zář 2008, 13:40 |
|
 |
Mick
Člen fanclubu
|
Jak jsem říkal. Už se toho chytilo i TN.cz
|
21 zář 2008, 12:17 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|