Čistě náhodou jsem si všiml, že herec, který hraje Otto Gottlieba ve druhé řadě je už v první řadě v dílu Art Attack. Je to takový divný. Takhle to ničí dojem ze seriálu, když důležitá postava z druhé řady je v první jen nějaká ochranka na letišti.
_________________ Veritas vos liberabit Pravda je relativní. Jde o to kdo jí říká.
Taky jsem si toho všimnul. To ale není nic v porovnání s druhou chybou u této postavy. V 9 díle druhé řady (před úvodními titulkami), když používá vysílačku, tak se označuje jako Carson a ne jako Otto Gottlieb. Těžko říct, jestli je to úmysl, nějaké kódové jméno, nebo ještě ve scénáři nebylo vyjasněno, jak se bude postava jmenovat.
_________________ Improve a mechanical device and you may double productivity. But improve man...and you gain a thousand fold. - Khan Noonien Singh
08 bře 2009, 21:32
Whill
Člen fanclubu
Registrován: 16 pro 2006, 02:46 Příspěvky: 658 Bydliště: Ostrava
Re: Postava Otto Gottlieb
Vy jste teda všímaví ... já bych se ani nedivil, kdyby to scénáristi nepostřehli, stejně jako moje oko
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru