Jo jasně, chápu .... jinak Banán... ono nejde ani tak o to, že se nepoučí, oni by se i rádi poučili ale nemohou protože nemaj páru co dělaj a jsou rádi, že to aspoň běží

(teď už to teda moc neplatí) ...já tak trochu vím co za exoti tam působí, vždyť jsou tady z Ostravy, jednoho "technika" tam znám a ještě jednoho částečně taky no a Kaluža je snad jasný všem. Takže si dovedu živě představit jak to tam "funguje". Stejně nejlepší na celém Banánu je ten jejich Volkswagen Transporter co kdysi mívali hippísáci (myslím něco
takového) co stojí ve značně rozpadlém stavu na velkém parkovišti naproti ostravského kulturáku, po stranách červené logo Banán a propíchané všechny gumy. Se divím, že jim to už dávno někdo neodtáhnul, stojí to tam snad 100 let, přitom je to vlastně na hlavní třídě.
K notebooku napíšu do mailu, tady jsme mimo a stejně jsem chtěl napsat.
Databáze je tragická, na Flywebu už snad nikdo není, já myslím, že oni tam pomřeli na mor nebo minimálně na prasečí chřipku. Budu to nějak řešit v průběhu února, už totiž bude trochu času, teď si potřebuju ještě urovnat několik věcí .. už ta dnešní aktualizace na webu byla skoro mimo moje časové možnosti.